Angyalház

Angyalház

Üdvözöllek az Angyalház oldalán!

2024. március 22. - Angyalház

Kedves Olvasó!

Szeretettel köszöntelek az Angyalház blogoldalon!

Olyan sok gondolat, téma gyűlt össze a fejemben, hogy már nem fér el benne, ezért úgy gondoltam, megosztom veled. 

Három éve mellrákot fedeztek fel nálam, ami egy műtéthez, sugárkezeléshez, hosszú felépüléshez, majd rá másfél évre egy helyreállító műtéthez vezetett. Ezidő alatt egy egészen különleges, tapasztalásokkal teli utat jártam be.

Már hosszú idő óta érlelődött bennem egy olyan segítő, támogató módszer terve, amivel úgy éreztem, segíteni tudok majd az embereknek. Sokáig úgy éreztem, működőképes, de valahogy még hiányzott hozzá valami. Ekkor találtam rá a Theta Healing csodálatos módszerére, amivel teljessé vált az ötletem és saját tapasztalataimmal karöltve elkezdtem segíteni az embereknek a betegségükkel, lelki problémájukkal való megbirkózásban.

Meggyőződésem, hogy ebben a dimenzióban, amiben emberként létezünk, a testnek sokszor fizikális segítségre van szüksége a gyógyulásban, és ez sokszor műtétet, gyógytornát, különböző kezeléseket jelent. Ugyanakkor nem szabad elhanyagolni a lélek, a szellem gyógyulását is, ami ezzel párhuzamosan kell, hogy történjen. Világossá vált számomra, hogy a legnagyobb segítség az okok megértése, önmagunk megismerése, azaz a mély ásás (Dig Deeper, a Theta Healing fantasztikus technikája), amivel felderíthetjük a miérteket és megérthetjük létezésünk valóját.

Ebben a blogban sok témát boncolgatok majd, természetesen a teljesség igénye nélkül. Lesz pár olyan terület is, ahol segítségemre lesz valaki, akivel aprólékosabban kibonthatunk egy-egy témát.

A blogban szereplő írások nem másolhatók, nem oszthatók, csak a szerző engedélyével. Ha a blog vagy az abban szereplő írások linkjét megosztod, azt megköszönöm.

Az érvekkel alátámasztott vita, amely szeretetteljes hangnemben folyik, lehet építő jellegű. De mivel ez a blog  politikamentes és vallási hovatartozástól független, minden erre utaló megnyilvánulást vagy esetleges tiszteletlen kommentet törölni fogok.

Ha pedig segítséget szeretnél kérni, keress fel itt, a közösségi médiacsatornák (Facebook, Instagram, TikTok) egyikén vagy az orokkenemeshet@gmail.com címen keresztül!

 

Öleléssel:
Móni

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr5218361779
süti beállítások módosítása